top of page

Wil je ons graag steunen?

Scan deze QR-code voor een gift

of stort op onze projectrekening: 

BE86 9734 1646 1450

Als Vierdepijler, of beter gekend als een Burgerinitiatief voor Ontwikkelingshulp, zijn wij volledig afhankelijk van giften & donaties.

Transparantie naar weldoeners vinden wij echter heel belangrijk. Bekijk onze statuten en financiële rapporten via 'Transparantie'.

Heb je het niet al te breed, maar wil je ons toch graag steunen?

Een overzicht van 5 andere mogelijkheden om ons nog te steunen:

  1. Materiaal doneren voor de bevolking van Gambia: De lijst van materiaal dat wij inzamelen vindt U op  onze pagina Inzamelacties.

  2. Materiaal doneren dat we kunnen gebruiken binnen onze Noordwerking. Bijvoorbeeld in het kader van een benefiet: kookgerei, IT-materiaal, gratis gebruik van een zaal of locatie. Bekijk de pagina 'Inzamelacties' voor meer informatie.

  3. Een andere manier om ons te steunen is om uw online aankopen te doen via Trooper. Hoe? Als u eerst de link Trooper.be/vzwgambiana passeert, en dan doorklikt op de webshop die u nodig hebt, steunt U bij uw bestelling ons zonder dat U extra betaald voor uw aankoop! Na enkele dagen tot een week krijgt U een bevestigingsmail van Trooper met de vermelding van het bedrag waarmee U ons heeft gesteund.

  4. Steunen via de aankoop van leuke producten op onze webshop

  5. Mentaal steunen en onze sociale media volgen.

IMG_9243.JPG
QR code payconiq.png
bottom of page